KAKAV ŠOK: GASI SE jedan od najpoznatijih RIJALITIJA, fanovi u nevjerici: ŠTA NAM TO RADITE? Produkcija već spakovala SVE stvari!

Rijaliti programi jedni su od najgledanijih programa kako kod nas, tako i u svijetu. Vrlo čestto možemo vidjeti  svjetske formate rijalitija i kod nas, gdje se sve pretežno pretvori u svađe, lupanja, skidanja i stvaranje novih starleta  i pjevača koje kasnije pune naslovnice svih tabloida.

Evo ko je najbogatiji član porodice Kardašijan!

U svijetu je to malo drugačije. jer su kod njih najpopularniji rijalitiji zapravo životi uspješnih ljudi i već ostvarenih ličnosti, a jedan od najpopularnijih svjetskih rijalitija je ” U korak sa Kardašijanovima”. Međutim, i na ovaj rijeliti će se ubrzo staviti tačka.  Naime, rijaliti zvijezda Kim Kardašijan  na društvenim mrežama najavila je kraj ovog šoua. Kako je navela,  posljednja sezona krenut će u januaru 2021.godine , a poslije toga porodica želi više privatnosti u svom životu zbog čega će prestati sa emitivanjem.

TEŠKA SRCA DONELI SMO OVU ODLUKU": Nakon četrnaest godina prestaje sa  emitovanjem emisija "U korak sa Kardašijanovima"!

Rijaliti zvijezda se zahvalila svim svojim fanovima, ali i javnosti što ih je učinio onakvima kakvi jesu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *