KARLEUŠA udarila Snežanu u lice! Uletela u studi0 i prekinula pr0gram (Š0K VIDE0)

Već godinama su Zvezde Granda najpopularniji muzički program na ovim prostorima, a da su najgledaniji govori i činjenica da se na ovo takmičenje prijavljuju i brojni kandidati iz drugih zemalja.

Iz navedenog takmičenja se rodio veliki broj talenata. Tako se recimo pokazalo koliko talenata postoji na Balkanu, ali i da dobar glas nije dovoljna predispozicija za uspjeh, te da ipak morate imati “ono nešto” da bi postali prave zvijezde.

Navedeno takmičenje nije toliko popularno samo radi kandidata, nego i radi članova žirija i mentora koji rade sa tim kandidatima.
Tako oni koji prate takmičenje znaju da oni naprave pravi šou kada komentarišu takmičare, a u tome najviše prednjače Jelena Karleuša, Marija Šerifović, ali i Đorđe David.
Jelena se uviejk najviše ističe, te često zna biti dosta oštra prema kandidatima, a ponekad i pretjera u tome, pa je veliki broj gledalaca kritikuje nakon emisije na društvenim mrežama.

Sada se desio taj šou ali ne sa kandidatimea, nego sa Jelenom i Snežanom Đurišić.

Dok su se pripremale za fotografisanje, Jelena je htjela da uđe kao prava zvijezda, pa se tako razbaškarila po sceni u provokativnoj haljini. Kada je došla do svih, ona je gurnula je Snežanu rukom, te ju je  kosom udarila po licu.

Više pogledajet u videu u nastavku:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *