admin 23 Februara, 2021

Jedna od najpopularnijih pjevačica na estradi je Milica Pavlović, koja je publiku kupila svojom jednostavnošću i skromnošću. Uvijek nasmijana, vesela i iskrena su riječi kojima je opisuju, a jedna je i od rijetkih pjevačica koja nije imala na sebi ni jednu estetsku korekciju.

Nakon SKANDALA u porodici, KOMŠIJE Milice Todorović otkrile DETALJE koje  ona krije od javnosti! - alo.rs

Milica je nadarena i za glumu, tačnije imitaciju drugih osoba, te je često ‘tjeraju’ da imitira nekoga, što ona prvobitno odbija, ali na kraju pristane.

O svom privatnom životu, Milica ne govori često, ali i ne krije određene stvari. Njena veza sa Petrom Strugarem je bila javna, i nikada to nije krila.

MILICA TODOROVIĆ PROGOVORILA O DIJAMANTSKOM PRSTENU I ZARUKAMA: Ovo je za  nju najljepše VALENTINOVO! | Balaševizam

Od nedavno je kod Milice primjećen prsten, te su je novinari u jednom od intervjua pitali o tome. Milica se nasmijala, te navela da je već čula razne teorije o njenom prstenu, ali da je prava istina to da je taj prsten poklon za rođendan od njene majke koji je dobila zajedno sa satom.

Ona je još i dodala da je čula razne priče vezane za prsten i Marka Jarića, za kojeg tvrdi da ga i ne poznaje, izuzev što zna čime se bavi.

Milica Todorović se udaje!? Pokazala prsten javno i šokirala ceo region!  (FOTO) - alo.rs

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*