admin1 18 Septembra, 2020

Kako istraživanje navodi  razlog zbog čega neko oboli od raaka bio je službeno utvrđen 1931. godine, kada je njegov izumitelj dobio Nobelovu nagradu za svoj uspjeh i činjenicu da je otkrio kako se raak javlja kod ljudi.

Naime, o tome se ne govorimo puno, jer je nekim pojedincima u interesu da se što manje zna o ovom vrlo osjetljivom segmentu.

Riječ je o poznatom Njemačkom naučniku Otto van Harburg, koji je imao vrlo konkretan i krajnje logičan slijed stvaranja tumora u jednoj osobi.

Imao je vrlo logičan pristup čitavoj priči, visoko kisela hrana, bez previše fizičke aktivnosti dovela je do toga da je tijelo imalo u sebi vrlo malo kiseonika i tako je čovjek na kraju dobio tumor.

Dovoljno je zdravoj ćeliji oduzeti 35% oksigena i pretvorit će se vrlo brzo u tumorsku ćeliju.

Naime, ne mogu sve zdrave ćelije živjeti bez oksigena, ali ćelije otrovane tumorom sigurno mogu živjeti dobro i bez ovog elementa.

Poenta čitave ove priče nije uzimanje kisele hrane, već i hrane koja ima određeni procenat kiselosti i nećete biti u opasnosti da dobijete tumor. Otrovane ćelije ne mogu prosto preživjeti u okruženju u kojem ima puno oksigena.

Hrana koja zakiseljava Vaš organizam je obično meso, sir, duhan, kajmak, hljeb, margarin i sl.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*