P0licajac NAREDI0 ženi da 0tv0ri prtljažnik: Nije ima0 p0jma DA GA 0NA SLIKA! Svi dijele 0vu sliku, p0gledajte ŠTA JE URADI0 (F0T0)

Naposto je interenet u današnje vrijeme doživio toliku ekspoanziju, da kada ujutro ustanete i otvorite vaš internet preglednik možete provesti sate i sate na društvenim mrežama i internet portalima i gledati razne stvari sa raznih dijelova svijeta.

U današnjem tekstu Vam donosimo jednu informaciju koja se desila u Americi, a koja je jednostavno dirnula sve kategorije ljudi.

Djevojka koja je objavila sve fotografije se zove Chay Tucker, a nju  je zbog prekršaja u prometu, zaustavio policajac jer joj je htio ukazati na to, da joj uopšte nisu radile zadnje pozicije na automobilu.

Navedena djevojka se uplašila jer je mislila da je napravila neki jako veliki prekršaj, brzo je krenula tražiti dokumente, ali ju je policajac krenuo smirivati, jer nema razloga za brigu, tu je da joj pomogne.

Između ostalog, navela je da je nedavno bila u servisu i da joj je majstor uzeo 600 dolara, i da opet svjetla ne rade.

Nakon njene izjave policajac je onda skinuo jaknu, čučnuo promijenio osigurače i napravio svjetla na autu da napokon rade.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *