admin1 17 Marta, 2021

Danas pišemo o rijaliti programa, bez kojih htjeli mi to ili ne, ne može da prođe niti jedan jedini dan.

Zadanjih dvadeset godina svakodnevno na našim TV kanalima možemo stalno da pratimo razne rijaliti programe, koji se samo smjenjuju na skoro svim kanalima u našoj regiji, ali u posljednjih par godina i u cijelome svijetu.

Najzanimljivije je to što su oni veoma gledani, te imaju jako veliki dijapazon samoh gledalaca, od 7 do 77, što nije nikako pohvalno da djeca gledaju ove programe.

Najčešće su rijaltiji prepuni  psovki, scena sa seksom, i to nikako nije dobro za maloljetne osobe koje jednostavno gutaju Zadrugu i Parove.
Bio je veliki broj nepoznatih osoba koji su stekli regionalnu slavu poput jedne Tijane Ajfon, koja je postala zaštitno lice Zadruge, i djevojke su nalazile uzor u ovoj starletim, a koja je krajem prošle godine uhapšena u RS-u zbog prostitucije.
Osim njih imali su jednu Divnu DNK koja je totalno neiskvarena osoba i koja zrači dobrotom i nekom pozitivom, te je izazivala simpatije kod cijele balkanske javnosti, i u prvoj sezoni je dogurala jako daleko.
Negativna strana rialitija je ta što su kriminalci , propali muzičari i starlete, postali uzor mladim osobama, koje se u posljednjih par godina pale na kriminal i zatvor, i svi žele da žive životom Kristijana Golubovića, i sličnih osoba njemu.

Tako se  Zmaj od Šipova, seljak iz BiH, proslavio u Parovima.

On se bavi uzgojem stoke, iz jednog manjeg sela je u BiH, a bio je poznat i po intimnim scenama sa Macom diskrecijom, a sada je ponovoi uslikan sa jednom starletom, i to sa Atinom Ferari.

On je sve zaprepastio, kada je ispod napisao da se promijenio iz korijena, da će prodati svoje bikove i da se uskoro ženi…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*