admin1 31 Marta, 2021

Sve javne ličnosti pokušavaju na sve načine da svoj privatni život sakriju od očiju javnosti, pa nešto slično već duže vrijeme pokušava i poznati glumac Srđan Timarov koji na sve načine pokušava da izbjegne da priča o najbolnijoj temi u njegovom životu, za koju malo ko zna, a to je porodična tragedija koja ga je zauvijek obilježila.

Njegova mjaka Klara Mandić, likvidirana je  9. maja 2001. godine, a njeno tijelo je bilo pronađeno u stanu u kojem je prije toga bio podmetnut požar.

Osumnjičen je N.Ž., a za motiv je predstavljeno da je ubojica bio u velikim dugovima i da je glumčevu majku ubio tokom pljačke.

Za svoju majku je rekao da je ona bila veliki borac, te da je za njega velika bol što je majku izgubio a tako surov način.

Pokušavao se izboriti sa bolom kojeg nosi u sebi, a svoju majku pamti kao jednu divnu osobu, koja je mnogo voljela ljude i koja se trudila da njemu podari djetinjstvo kakvo bi svako dijete poželjelo.

Reka je da često ima osjećaj da jedna posebna zvijezda stalno gleda na njega i da pazi na njegove korake i na njegove poteze i odluke, za svoje roditelje je rekao da su bili veoma autentični, te da su zajedno bili kao neko punjenje eksplozivom, te smatra da upravo zbog toga kao par nisu dugo ni potrajali, ali da su se i nakon raskida veoma poštovali i voljeli.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*