admin1 9 Avgusta, 2020

Ceca Ražnatović koju mnogi nazivaju i srpskom majkom nije neki veliki emotivac, bar ne u javnosti.

Zbog toga je mnogi smatraju hladnom osobom pa čak i pomalo bezosjećajnom što nije istina jer i nju kao i sve druge ljude potresu neke stvari i događaji, posebno kada je u pitanju smrt njoj dragih osoba.

Ono što i nije bioo poznato u javnosti je da je ona bila veliki prijatelj sa preminulom književnicom Isidorom Bjelicom i Ceca je jako pogodila vijest o Isidorinoj smrti.

Mnogi koji su poznavali Isidoru, a takvih je jako puno, su bili šokirani vješću da je izgubila bitku za život i opraštali su se od nje i na društvenim mrežama.

Ceca se pojavila na njenoj sahrani i bila je vidno potresena i često je plakala. Isidora je umrla u najboljim godinama, imala je samo 52 i mogla je još mnogo toga da proživi i pruži svojim najbližima.

Ona je zadnjih sedam godina provela lavovski se boreći protiv zloćudne bolesti koja se vraćala čak četiri puta a ovaj zadnji jednostavno nije imala snage da pobjedi.

Isidora Bjelica je bila svojevrsna ikona u Srbiji koja se isticala svojim britkim jezikom i koju svi pamte po šeširima od kojih se nikada nije razdvajala.

Bila je i uspješna književnica a od nje se na sahrani oprostila njena porodica kao i veliki broj prijatelja i kolega.

Ceca je na sahranu došla obučena u crno, položila je cvijeće na Isidorin grob i nije se dugo zadržala.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*