admin1 16 Marta, 2021

Mnogi za Veljka Ražnatovića kaužu da je rođen pod sretnom zvijezdom, jer je sin poznatih roditelja, i već od početka su mu mnoga vrata otvorena da bi uspio u životu.

Iako je imao tu privilegiju, on se odlučio brviti boksom, jako opasnim sportom u kojem rizikuje jako puno, i na tome mu treba čestitati.

Neki ljudi ga proizvaju da se bori sa “kantama”, i da mu majka plaća protivnike, ali realno, bar se treba na početku karijere boriti sa jako dobrim bokserima na početku karijere dok je još uvijek neiskusan
On ima mnogo hrabrosti, a to pokoazuje ćinjenica da je prije par dana prihvatio boks meč u Rusiji, gdje se zna da nema nikakvih namještaljki, i da tamo dolaze samo brutalni bokseri.
Veliki broj vremena provodi na društvenim mrežama i stalno postavlja nove storije koje oduvijek odjeknu poput bombe u cijeloj regiji.
Prije nekoliko dana on se odličio malo našaliti sa svojom Bogdanom, jer je postavio prebijenu MMA borca, i ispod je napisao da ako ne bude večera kod kuće, izgledaće poput nje.

Nedavno se na isti način našalio i sa Majom Marinković, čiju je fotografiju postavio na Instagram, koja nije nikako izgledala lijepo, jer je bila prebijena poput mačke.

U opis naveden fotografije je napisao “Kad se iskur.im i treniram bez kacige”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*