ZA 10,15 DANA ĆEM0 0PET PUNITI B0LNICE, UMIRAĆE NAM MLADI! Alarmantne reči dr Ti0d0r0vića, nema 0puštanja!

Priznati prof.dr. Branislav Tiodorović izjavio je da ako se situacija nastavi odvijati ovim tempom, da će se morati uvesti karantin.

Branislav kaže da će za 10 do 15 dana, ako građani zadrže ponašanje koje trenutno imaju, doći do stanja da će se opet puniti bolnice, i da će umirati mladi.

On smatra da će doći do povećanja broja zaraženih, iz razloga što se ljudi vraćaju sa godišnjih odmora, iz zemalja gdje je trenutno došlo do povećanja broja zaraženih.

Kao primjer naveo je Hrvatsku, i to da je Austrija zabranila boravak u Splitskoj i Zadarskoj županiji.

Naveo je da očekuje i povećan broj zaraženih zbog odlaska u Crnu Goru, čije su granice odnedavno otvorene, jer je tamo na tako mali broj stanovnika, dnevno 264 zaraženih.

Na pitanje da li će ubrzo uslijediti karantin, naveo je da karantin obavezan za osobe koje su zaražene, a nemaju razvijene simptome za bolnice.

Naveo je da ko dolazi sa ljetovanja i ima bilo kakve simptome, da treba odmah da se javi u kovid ambulantu.

Đaci koji dolaze iz porodica, gdje neko ima simptome, ili je pak zaražen, obavezno trebaju ostati kući, te dodao da su škole za sada najsigurnije mjesto u Srbiji, s obzirom koje se mjere provode.

Na kraju je rekao da ako se nastavi sa povećanjem broja zaraženih, i nepoštivanja mjera, vjerovatno će se raditii na pitanju ponovnog uvođenja karantina.

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *