admin1 15 Septembra, 2020

Kako je počela pandemija korona  virusa, mnoge djelatnosti su  upale u krizu a jedna od njih je i estrada jer zbog zabrane okupljanja ne mogu imati nastupe i koncerte koji su im i najveći izvori prihoda.

Mnogi od estradnjaka koji su ostavljali ogromne svote novca koje su zarađivali, danas i nemaju tako velike probleme i većina njih se trenutno nalazi na godišnjim odmorima na egzotičnim destinacijama.

Period pauze koju su uzeli skoro svi poznati, iskoristile su manje poznate pjevačice i pjevači i napravili su pjesme koje su postale pravi hit na youtube kanalu, kao što je pjesma Žena od sultana koju pjeva Tijana Milentijević i koja je preko noći postala poznata.

Svojevremeno je nastupala i u Zvezdama Granda a nakon što je nastao spot koji je veoma provokativan, za nju zna cijela regija.

Ona je gostovala u emisiji Amidži šou koji je pratio  veliki broj gledalaca i voditelj Ognjen je zamolio da u studiju izvede Ženu od sultana.

Tijana je to prihvatila rado i dok je pjevala pjesmu igrala je u taktu muzike i nije ni primjetila da joj je kroz poveći dekolte u jednom trenutku ispala dojka.

Niko nije mogao da ne primjeti ovaj momenat i svi su gledali u njene bujne grudi za koje je Tijana otvoreno priznala da nisu prirodne i da je ugradila silikone.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*