Pravila i uslovi korištenja

Pravila i uvjeti korištenja

Dobrodošli na izvorno.info. Molimo vas da pažljivo pročitate sljedeće pravila i uvjete korištenja prije nego što pristupite ili koristite našu web stranicu. Korištenjem naše stranice, prihvaćate sljedeće uvjete i pristajete biti obvezani njima:

1. Autorska prava: Svi sadržaji objavljeni na izvorno.info, uključujući tekstove, fotografije, grafike i videozapise, zaštićeni su autorskim pravima. Neovlašteno kopiranje, distribuiranje ili korištenje ovih sadržaja bez prethodne pismene dozvole vlasnika autorskih prava strogo je zabranjeno.

2. Korisnički sadržaj: Korisnici su odgovorni za sve sadržaje koje objave na našoj web stranici, uključujući komentare, recenzije i druge oblike interakcije. Ne smiju se objavljivati sadržaji koji su uvredljivi, nepristojni, ilegalni ili koji krše prava drugih.

3. Poveznice na treće strane: Naša web stranica može sadržavati poveznice na treće strane koje su izvan naše kontrole. Ne odgovaramo za sadržaj ili politike privatnosti tih stranica te preporučujemo korisnicima da pažljivo pročitaju uvjete korištenja i politike privatnosti svake treće strane.

4. Politika privatnosti: Vaša privatnost nam je važna. Molimo vas da pročitate našu politiku privatnosti kako biste bolje razumjeli kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše osobne podatke.

5. Promjene i ažuriranja: Zadržavamo pravo izmjene ovih pravila i uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Svaka promjena će biti objavljena na ovoj stranici, stoga vas ohrabrujemo da je redovito pregledavate kako biste bili informirani o eventualnim promjenama.

6. Kontakt: Ako imate bilo kakvih pitanja ili zabrinutosti u vezi s ovim pravilima i uvjetima korištenja, slobodno nas kontaktirajte putem naših podataka za kontakt navedenih na stranici za kontakt.