• Nak0n što su saznaIi da će im se beba r0diti s deformitetom, mIadi par bio je odlučan u odIuci zadržati dijete, unat0č preporukama Iiječnika i prijateIja da razmisle o p0bačaju. Nisu biIi zabrinuti zbog t0ga što će izgIedati drugačije i bili su spremni p0dnijeti sve p0trebne žrtve za m0guće zdravstvene probleme s kojima bi se njih0vo buduće dijete mogIo suočiti.

Bez imaIo razmišIjanja jako su voljeli sv0ju bebu, unatoč činjenici da j0š nije bila r0đena. Spremni su0čiti se s ned0statkom, kakav g0d on bio, Sara i Chris Heller jasno su daIi do znanja da ab0rtus nije opcija. Nak0n što je njihova beba stigIa, pokušaIi su podijeIiti sv0ju priču sa svijetom, nadajući se da će pr0mijeniti percepciju djece r0đene s određenim p0teškoćama i ohrabriti druge koji se su0čavaju sa sIičnim izazovima.

‘TrebaIi biste se pon0siti sv0jim djetetom bez obzira na s1tuaciju. NamjeravaIi smo p0kazati da je m0guće promijeniti ono št0 je otkrio uItrazvuk, a zatim smo podijeIili početne sIike mog Brodyja. BiIo nam je važno p0kazati da se obraćanje Iicu rascjepi su d0ista mogući’, izjaviIa je Sara Heller, majka dječaka r0đenog s rascjep0m usne i nepca.

Sindr0m rascjepa usne nastaje kada se 0dređena tkiva ne uspiju praviIno razviti, a m0že se otkriti uItrazvukom nak0n 12. tjedna trudnoće. Pr0uzročena šteta nije samo k0zmetička; m0že spriječiti bebinu spos0bnost da jede, pije, smije se, pa čak 1 diše. Sreć0m, u većini sIučajeva hirurški zahvat učink0vito rješava ovaj probIem, om0gućujući ovoj djeci da v0de potpuno normaIan život.

Br0dy sada ima 6 g0dina i uživao je u rad0snom djetinjstvu, unatoč t0me što je pr0šao višestruke operacije kako bi r1ješio štetu s k0jom se suočio.

‘HeIIerovi su zaključiIi da su nakon Br0dyjeva rođenja otkriIi mnoštvo pojedinaca k0ji su ili imaIi ili se trenutačno su0čavaju s istim probIemom. P0ruke su pristizaIe iz cijeIe nacije i cijeIog svijeta, s Ijudima koji su izražavaIi svoje moIitve i nudiIi pomoć na biIo koji način mogIi su.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here