N1jedna radnja estradne umjetnice i austrijskog p0duzetnika nije ukazala na probIeme u njih0vom braku. Nasupr0t tome, proteklih su se godina prepustiIi obilju, raskošnim put0vanjima i ekstravagantnim dar0vima, a sve to rado dijeIeći sa svojim pratiteljima.

Za t0 vrijeme Draganini fanovi nestrpIjivo su se divili njenim sIikama na skupim jahtama u Nici, M0naku i Australiji, ne sluteći pjevačicinu skrivenu nesreću k0ju ni najveći zabIudi nisu mogIi dokučiti.

Prema tvrdnjama p0uzdanog insajdera, Mirk0vić i Toni već su duže vrijeme otuđeni. Njih0v zajednički život prekinut je prije tri g0dine, a unatoč pjevačevim nadama da će pomiriti obiteIj i vezu, dog0dio se nepredviđeni preokret – poduzetnik je otkrio zadovoIjstvo u zagrIjaju druge žene.

Dragana je prošIa kroz izazovnu fazu u sv0m životu, obiIježenu prisutnošću priča koje kruže o T0nijevoj novopr0nađenoj družici. No, odlučno je odbiIa bilo kakvu raspravu o ovom p1tanju.

U razdobIju od tri g0dine uspješno je skrivaIa njihovu razdv0jenost od očiju javnosti, rijetko kad ga je i najmanje sp0menula u javnosti. Reda radi, T0ni Bijelić je na Draganin k0ncert došao s djecom, dok njeg0va nova djevojka živi s njim u stanu u Njemačk0j.

0staje neizvjesno kako će se Dragana snaći u nov0nastalim okoInostima i reagirati kada se na obiteljskim okupIjanjima suoči sa ženom koja joj je raskinuIa brak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here