Nakon što je izgubila novčanik, Bojana iz Paraćina ostala je u šoku zbog neočekivanog raspleta događaja koji je uslijedio.

Točnije, osoba je otkrila njezin novčanik, stavila ga ispred vrata, ali je pobjegla sa svim novcem.

U grupi Mi svi iz Paraćina Bojana je izrazila zahvalnost nekome ko joj je ostavio novčanik ispred ulaznih vrata, iako nije primetila da je ispao. No, napomenula je i da je osoba imala priliku iz pregrade uzeti 50 dinara, što je novac dvoje male djece.

Prema navodima korisnika, sugerirano je da bi doživjela zadovoljstvo ako bi njezina dokumentacija bila pravilno posložena.

U jeku klanjanja dogodio se nesretan incident gdje mi je otet novčanik, što je rezultiralo gubitkom važnih dokumenata i vrijedne valute. Obeshrabrujuća je pomisao da bi se takav čin krađe mogao dogoditi unutar svetih zidina crkve. To mišljenje ponovila je i druga osoba s prebivalištem u Paraćinu, koja je također izrazila užasnutost što je postala žrtva sličnog incidenta.

Jedna je korisnica jednom podijelila anegdotu o pronalasku 10 eura, zbog čega nije mogla spavati. U znak dobre volje, odlučila je odnijeti novac u crkvu i zapaliti svijeću, pomolivši se za dobrobit osobe koja ga je izgubila.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here