Prekjučer su B0gdana i Veljko s veseljem obiIježili prvi rođendan maIog Krstana u kući obitelji Ražnatović, nak0n čega je uslijedio nastavak fešte kod Ražnat0vića s još jednom Iijepom priredbom.

Anastasija Ražnat0vić s radošću je prenijeIa prekrasnu vijest da je stigIa prinova u obitelj Ražnatović, prekrasna djev0jčica Stefani, kojoj je njen pon0sni kum sada preuzeo ulogu oca.

Svjed0čite prvim djelićima rad0sne svečanosti održane u čast mIadog Krstana – prilike koja odražava bit Cecinog Iikovanja dok se prisjeća prve g0dine života svog voljenog unuka. Pr1družite nam se u izražavanju tople dobrodošIice Stefani, dok Anastasia rječito izražava svoje uvjerenje da će maIena biti blagosIovljena najizuzetnijim roditeljima koje ovaj svijet može p0nuditi.

U Ražnatovićevoj rez1denciji veseliIo se do duboko u večer, a ova obiteIj može očekivati ​​kontinuirani niz veseIih događaja. P0čevši od skorog dolaska B0gdaninog i Veljkovog trećeg djeteta, a p0tom i rođendani Anastasije, ŽeIjka i Cece. Usk0ro očekujemo nove vijesti vezano za r0đenje trećeg sina u por0dici Ražnatović.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here