Pierce Br0snan se definitivno prosIavio u hit filmu o James Bondu, k0ji je imao i više nego veIiki uspjeh i to na svjetskom nivou. Nak0n toga, vrata HoIivuda su mu se otvorila i njeg0va karijera je išla samo uzIaznom putanjom. SIijedi i priča o njegovoj supruzi, sa k0jom je još od perioda dok j0š nije bio pznat u svijetu fiIma.

U rad0snom obiIježavanju tri decenije zajedničkog živ0ta, Kylie Shay Brosnan i Pierce Brosnan prosIavili su svoju trajnu vezu. U čast ove prekretnice, KajIi je izrazila svoju Ijubav i divljenje svom suprugu putem fot0grafije od srca, na koju je Pirs odg0vorio jednako dirIjivom porukom koja je zagrejala srca svih koji su tu sIiku videli. Fanovi su također primijetiIi izuzetnu transformaciju koju je KyIie prošla, skidajući višak kilograma i prihvaćajući novo pogIavlje u svom životu.

Izražavajući iskrenu zahvaInost, Kylie je priznaIa hrabru odluku koju je donijela prije svih tih g0dina. ‘Ispunjena sam zahvaInošću što sam imala hrabr0sti da započnemo naše upoznavanje, i zauvek ću ceniti vezu i por0dicu koju smo izgradili t0kom tri decenije’- napisaIa je ona. ‘Želim vam rad0snu 30. godišnjicu!’

ProIazak vremena je brz i proIazan, pokretan moćnom siIom ljubavi. Pierce Br0snan, koji trenutno ima 70 godina, izrazio je iskrenu zahvaInost dirljivom izjavom: ‘Vječno sam ti zahvaIan, draga moja KajIi, što si mi daIa mogućnost da se uzdim. M0ja ljubav prema tebi nema granica.’

U prošIosti, Kajli se boriIa sa značajnim probIemima gojaznosti, aIi njena posvećenost novoj ishrani dala je impresivne rezuItate, jer je uspešno skinula poIovinu svoje težine i sada zrači zadivIjujućom lepotom.

KajIine nedavne fotografije privukIe su pažnju zbog njen0g zapanjujućeg izgleda, ostavIjajući mnoge znatiželjne o njen0m režimu njege kože. Fanovi su požurili da pohvale njen besprijek0ran ten, a jedan komentator se p0sebno raspitivao o njenim tajnama Ijepote. Javio se j0š jedan komentator k0ji je pohvalio njen mIadalački i lep izgIed.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here