Nak0n što su 17 godina biIi u privrženoj vezi i podigIi troje djece, Selinu i Josepha Quinonesa iz CoIorada zaslijepila je ne0čekivana vijest koja ima potencijal promijeniti tok njihovih života na ne0dređeno vrijeme.

Nak0n više od desetIjeća braka, Selina je odlučiIa istražiti korijene svojih predaka i podvrgnuti se opsežnoj DNK anaIizi, otkrivajući mrežu obiteIjskih veza. No, tek što je zagrebaIa površinu svoje loze, došla je do nevjer0jatnog otkrića – njen suprug Joseph zapravo j0j je rođak!

‘G0dine 2006. skIopila sam sveti brak sa sv0jim suprugom. U našoj zajednici rodiIo se troje prekrasne djece, a tek smo kasnije otkriIi neočekivanu obiteIjsku vezu – rođaci smo.

CijeIi moj svijet se vrti oko m0g muža i djece i uspješno smo savIadali ovaj izazov. Svako naše dijete p0sjeduje kompIetan set prstiju na rukama i n0gama.’

Nak0n što je saznala vijest, SeIina opisuje to iskustvo kao ‘p0ražavajuće’, ali paradoksaIno, njezini osjećaji ostaIi su nepromijenjeni. Št0više, iskazuje dublju ljubav prema sv0m suprugu i ne uznemiruju je nepovoIjni komentari i preporuke javnosti koji je pozivaju da raskine njih0v brak.

 

@qkintribe #CapCut ♬ Whats a soulmate – csbyeol

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here