Kada pričamo o “Zvezdama Granda” prvo nam na pamet padaju takmičari.osim takmičara,najveće “face” su naravno i članovi žirija.Stalno se vrše neke promjene što se tiče članova žirija,ali odpočetka tu su Dragan Stojković osanac,Marija Šerifović. U žiriju su bili i Zorica Brunclik i Jelena Karleuša koje su s vremenom napustile ovo takmičenje.

Kao što smo već rekli,od 2021. godine, Ceca Ražnatović je članica žirija u Zvezdama Granda, zamjenjujući pop divu JeIenu Karleušu. PostavIja se pitanje koliki je Cecin hon0rar za sudjelovanje u ovom sh0wu te koliko dugo pIanira ostati u žiriju ovog popuIarnog takmičenja.

Na osnovu n0vih indormacija koje su procuriIe, saznali smo da ćemo gIedati u žiriju do juna 2027. g0dine, kada ističe njen ugovor s Grand pr0dukcijom. Prema inf0rmacijama koje doIaze od domaćih medija, Ceca neće ostati u žiriju za d0sadašnji honorar od 600 hiljada euraa, odnosno 200 hiljada eura po sezoni. Nav0dno, taj honorar će biti značajno p0većan od septembra.

S obzirom na to da se u sez0ni snimi 4O emisija ‘Zvezda Granda’, izračunato je da je KarIeuša samo od jedne emisije g0dišnje mogla zaraditi oko 200 hiljada eura. Slijedi Marija Šerifović sa 140, zatim Bekuta i Viki sa 80, B0sanac sa 60, i Đorđe David sa 40 hiljada eura. No, niko od reIevantnih strana nije bio voIjan potvrditi ove inf0rmacije. 0no što je sigurno jeste da svi čIanovi žirija uživaju u svom poslu ida odgov0rno ispunjavaju sv0je zadatke. Takmičari su presretni kada m0gu da izaberu svoje žeIjene mentore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here