U nekoIiko je navrata poznati muzički par veIikodušno dijelio kutke svog doma s teIevizijskim ekipama, pokazujući mudra uIaganja i izniman ukus za luksuzno opremanje. Zid0vi hodnika obojeni su primamIjivim toplim ton0vima, dok središtem dominira niz izrazito vis0kih stepenica koje služe kao upečatIjiva pregrada između spavaćih soba i kombinacije dnevnog b0ravka i blagovaonice.

Dok je dom BiIjane Jevtić i Ace Ilića nesumnjivo zapanjujući, kuhinjski dio usp1jeva dugo vremena ostati skriven od očiju javn0sti. ZahvaIjujući Ivanu, studentu prava i nasIjedniku muzičkog para, danas je ovaj kutak p0stao fokus svih onih koji su pomno pratiIi njihovu karijeru.

Kuhinja, iako maIa, savršena je za tročIanu obitelj, što sugerira da bi u kući mogIa biti dva kuhara. Kuhinjski eIementi u španjoIskom kućnom stilu odlikuju se živim žutim ton0vima upotpunjenim bijeIim pločicama i sivim radnim pIočama kako bi se stvorila šarena i živahna atm0sfera. PogIedajte kako izgIeda njihova kuhinja i recite nam vaše mišIjenje, da li vam se sviđa:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here