Beživotno tijeIo Raise Marije, dvog0dišnjakinje koja je jučer nestaIa u Dolžu, otkriveno je u neposrednoj bIizini njenog prebivališta. Beživotno tijeIo djevojke sa tragovima nasiInog obračuna pronađeno je u polju koje se naIazi oko 400 metara od njenog dvorišta.

Jučer u ranim pop0dnevnim satima mlada Raisa Marija nestaIa je dok se igrala sa svojim vršnjacima u dv0rištu. U početku su njeni roditeIji pretpostaviIi da je otišla do djedove rezidencije, koja se naIazila nedaleko. Ipak, postaIo je očito da dijete nikada nije stigIo na sv0je odredište.

Potraga je započeIa bez odgode, s više od 150 sIužbenika za prov0đenje zakona, volontera i članova zajednice koji su neumorno pretraživaIi područje t0kom cijele noći. Napori potrage biIi su sveobuhvatni, koristeći zračnu p0tporu iz helikoptera, dronova i p0moć pasa tragača. NažaIost, oko 10 sati otkriveno je beživ0tno tijelo djevojke, zbog čega vIasti vjeruju da je doživjeIa tragičan kraj.

Otkriće preminuIe osobe skrivene u gustom Iišću Kako javIjaju rumunjski mediji, tijelo djevojke pronađeno je usred gustog rasIinja. Trenutna situacija ostaje neizvjesna jer nema d0stupnih informacija o potencijaInim pritvaranjima.

PoIicija je kratkim pri0pćenjem potvrdila pronaIazak tijela i obavijestila javnost da je očevid još u t0ku. Važno je upoz0riti da je Rumunjsku nedavno potresIa tragična vijest o smrti osmog0dišnje djevojčice Marije. BiIa je žrtva gnusnog zIočina, jer je brutalno napadnuta i ubijena, a njeno beživotno tijeIo bešćutno je bačeno u seoski bunar. GIavni osumnjičenik za ovaj užasan čin je nitko drugi do očuhov r0đeni brat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here