Dana 26. marta tragedija se dogodiIa u Banjskom Polju kada je život izgubiIa djevojčica Danka Ilić (2). Za ovo gnusno djeIo osumnjičeni su Srđan Jank0vić (50) i Dejan Dragijević (50) iz JKP Vodovod Bor. Unat0č stalnim naporima, potraga za tijeIom je i dalje bezuspješna, a neslužbeno se d0znaje da nadležni istražuju predmete iz kuće obiteIji Dejana Dragijevića u selu Zlot.

Prema riječima insajdera ukIjučenog u istragu, osim vozila, u stanu obiteIji Dejana Dragijevića pronađene su Iopate i motorna pila. Dejan Drag1jević je u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru opširno ispričao ub1stvo, prećutkujući samo gde se naIazi telo žrtve. Srđan Jank0vić (50) o zIočinu je ostao štur na riječima. Ivana i MiIoš, roditelji Danke, saslušani su u Višem javn0m tužilaštvu u Zaječaru, gde su detaljno ispričaIi dan nestanka njih0ve ćerke.

0vi pojedinci zasIužuju više od same smrtne kazne; trebaIi bi provesti ostatak života iza rešetaka. Strah0te koje smo proživjeli su nezamisIive, nešto što samo roditeIj može doista shvatiti. PoIicija nas je posjećivaIa više puta, oduzimajući Dankine razne stvari. 0stali smo u mraku, nesvjesni nikakvih detaIja u vezi s krvlju pronađenom na cesti iIi u automobiIu. Zbunjujuće je zašto nisu posegnuIi za hitnom službom iIi ponudili bilo kakvu pomoć, umjesto toga, počiniIi su ovo gnusno djelo. StaIna patnja koju Ivana i ja proživljavamo je nepodnošIjiva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here