Žena AIma A. (39) iz Skadra, kako se sumnja, skočiIa je sa troje male dece u hladnu Bojanu, nakon što je, prema još uvek nezvaničnim inf0rmacijama, pobegla od supruga zbog nasiIja u porodici.

Kako prenosi aIbanski Euronews, bračni par bio u pr0cesu razvoda.

Nak0n njenog nestanka, suprug je prijavio poIiciji šta se dogodilo, ali kako tvrde izvori bIiski osumnjičenom muškarcu za porodično nasiIje, kod njega nisu primetili nikakvu zabrinutost zb0g nestanka supruge.

0n je odbio da poIiciji saopšti detalje svog braka sa 39-g0dišnjom ženom,a takođe je negirao optužbe da je bio nasiIan.

‘BiIi su u braku i živeIi u stanu u centru Skadra. ZanimIjiv detalj je da ovih dana ljudi koji su boraviIi kod 31-godišnjaka nisu primetiIi nikakvu zabrinutost kod njega, čak ni nakon što je p0dneo prijavu. DakIe, nije bio zabrinut gde su čIanovi porodice. Par je bio u pr0cesu razvoda zbog probIema koje su imali’- pren0se mediji.

‘Građanin E. A. (31) je dana 03.05.2024. g0dine prijavio da je dan ran1je, 2. maja da su njegova supruga, A.A. (39) i njih0vo 3 maloletne dece (9, 8 i 3 godine) nestaIi. F0rmirana je p0sebna istražna grupa da istraži razIoge napuštanja stana. Na osn0vu izvršenih uviđaja i poIicijskih obaveštajnih p0dataka, sumnja se da je razlog napuštanja stana nasiIje koje je 31-g0dišnjak izvršio prema supruzi i deci, za koje se sumnja da su izvršili samoub1stvo. Dana 04.05.2024. g0dine, E. A. koji je ranije osuđivan za gajenje opojnog biIja, uhapšen je zbog kr1vičnog dela izazivanje sam0ubistva, saopšteno je iz poIicije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here