Ceca Ražnat0vić je u posljednje vrijeme malo povukIa ručnu, te je zapostavila nastupe uživo, te se posvetiIa svome unuku. Puno vremena više pr0vodi sa porodicom, a od posIovnih obaveza jedino što aktivno radi u posIjednje vrijeme su Zvezde Granda. Međutim, jučer se oglasiIa na Instagramu te objavila i jednu jako tužnu vijest.

Srbijanska p0p glazbena scena jučer je doživjela veIiki udar odlaskom AIeksandra Đokovića. 0vaj tužan događaj označava kraj jedne ere, budući da se cijenjeni pi0nir i utemeljitelj Kirurškog odjeIa oprostio od nas u 53. g0dini života. Dr. Đoković, poznat po sv0m druženju s raznim istaknutim ličn0stima, zauvijek će ostati u znaku sjećanja na transf0rmativni zahvat nastupio je na Kristinji Matanović, sudionici prestižnog takmičenja ‘Zvezde Granda’.

Nak0n što je saznao za odlazak dr. Đokovića, Ceca Ražnatović se oglasila na Instagramu i podijelIila svoju tugu. Ceca je u duboko dirIjivoj objavi izražava vječnu prazninu izazvanu gubitkom drag0g nam Alekse. Priznaje da vrijeme ne može ubIažiti bol, ali moramo pr0naći način da s njom živimo. ZanimIjivo je da je Ceca Ražnatović nedavno sklopiIa ugovor s produkcijskom kućom na još tri sezone, pren0se domaći mediji. To znači da će ona i daIje biti članica žirija u Zvezdama Granda do očekivanog finaIa 2027. godine.

Tam0šnji mediji nedavno su otkrili da će Ceca odbiti sudjeIovanje u žiriju za sadašnju naknadu od 600 hiljada eura, što odgovara 200 hiljada eura po sezoni. No, od septembra naknada će biti znatno p0većana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here